kopkrant
dominique2

Even voorstellen:

Onze nieuwe collega Dominique Lachenal. Hij komt uit het wonderschone dorp Wilsum en versterkt het team bij BCS ATK-RTK vanaf 15 juli.

Over en weer zijn we heel blij met elkaar. Dominique, eerste monteur/APK keurmeester en technisch specialist, omdat hij uit meerdere opties bewust heeft gekozen voor ATK-RTK en wij omdat we hem een geweldige aanvulling op ons team vinden.

Samen met Egbert en Michael een team 'autogekken', alle drie eerste monteur en APK keurmeester. Zij zorgen ervoor dat onze klanten snel en veilig weer op weg kunnen. 

Afspraak maken?

tel: 038 3315940

WhatsApp: 06 86816651 

garage@ATK-RTK.nl 
 

of maak een afspraak via: 
atk-rtk.nl

Bah, milieu!

Wat hoor en lees je momenteel veel over duurzaam, energie en allerlei verplichtingen die dat nu en in de toekomst aan ons oplegt. Door alles wat gezegd en geschreven wordt lijkt het heel ingewikkeld en veelal door dwang opgelegd. Niet leuk dus!  En toch kan het zo simpel zijn. Neem nou uw auto. Als u die goed en door een deskundige garage laat onderhouden, kan hij langer mee en dat is uiteraard een bijdrage aan het milieu. Maar er is meer.

duurzaam3

Bij BCS ATK-RTK werken we energie neutraal, wat wil zeggen dat alle energie die we gebruiken binnen het bedrijf, geleverd wordt door de zon, de wind en vanuit de grond. We zijn Erkend Duurzaam gecertificeerd. Wie zijn of haar auto laat onderhouden bij ons, doet daarmee ook iets goed voor het milieu. Niet ingewikkeld, gewoon heel simpel. Bij BCS ATK-RTK! Voor vragen mail naar garage@atk-rtk.nl of app ons 06 86816651.   

Verlichting!

duurzaam2

We weten het allemaal, juist in de herfst – met laagstaande zon, plotselinge regenbuien, later licht, vroeger donker, moet uw verlichting in orde zijn. Maak een afspraak voor een verlichtingscontrole voor goed zicht en om goed gezien te worden. Afspraak maken? Dat kan bij BCS ATK-RTK in Kampen. App ons via 06 86816651.


kopjeautootje

cartoon6

www.ATK-RTK.nl, garage@ATK-RTK.nl, Ambachtsstraat 21, 8263 AJ Kampen, Tel 038-3315940