kopkrant
egebert800

Hartelijk gefeliciteerd!

Ook als je al heeeeeeel lang in het vak zit en dus heeeeeeel veel ervaring hebt, moet je regelmatig bijscholen. Dat doen we dan ook bij BCS ATK-RTK.

Onze monteur Egbert ging in maart voor de tweejaarlijkse verlenging van de APK bevoegdheid, met prachtig resultaat. Voor ieder onderwerp moet je minimaal 70% goed gescoord hebben en Egbert zag kans om gemiddeld ruim 90% te scoren.

U begrijpt het, wij zijn trots op onze knappe collega. Hartelijk gefeliciteerd!!!!! 

rapportegbert

Bij ons geen trucs!

En weer doken er onlangs berichten op van de Consumentenbond, dat er garages zijn die trucs gebruiken om de rekening van de APK keuring te verhogen. Gewapend met verborgen camera’s liet de Consumentenbond twaalf auto’s keuren bij elf autobedrijven (overigens geen van alle BOVAG-lid).

De onderzoekers kregen naar eigen zeggen te maken met tal van onnodige en dure reparaties. Onze brancheorganisatie BOVAG is ‘not amused’  en spreekt van ‘onnodige stemmingmakerij die het hele Nederlandse apk-systeem, met keuren en repareren door één partij, nodeloos in een kwaad daglicht stelt’. 

Dit soort problemen voorkom je dus door je auto te laten keuren bij een BOVAG-adres, zoals BCS ATK-RTK. Mocht er dan een verschil van inzicht zijn tussen het bedrijf en de eigenaar van het voertuig, dan is er de geschillencommissie van de BOVAG. Bovendien wordt in ons systeem elke reparatie, elk advies, vastgelegd. De klant kan dus te allen tijde inzien wat er wanneer aan zijn voertuig is gedaan en wat als adviespunt is meegegeven, maar nog niet is uitgevoerd. Ook daarmee voorkom je gesjoemel. 

Keep it cool!!

Wist u dat de airco van uw auto elk jaar iets van zijn vermogen verliest? Doe daarom nu  een aircocheck!  Afspraak maken? Mail naar garage@atk-rtk.nl of app naar 06 8681 6651.


boschairco

Afspraak maken?

tel: 038 3315940, WhatsApp nummer 06 86816651 email: garage@ATK-RTK.nl 
of maak een afspraak via
atk-rtk.nl


kopjeautootje

tootootje5-800px

www.ATK-RTK.nl, garage@ATK-RTK.nl, Ambachtsstraat 21, 8263 AJ Kampen, Tel 038-3315940