kopkrant
hoofdartikelnummer3

Uw auto, onze zorg!! 

 

Die belofte moeten wij uiteraard dagelijks waarmaken. Kan niet bestaat niet bij BCS ATK-RTK. En dus begint onze monteur Michael aan ' even een kachelhuis vervangen ' . Bleek minder simpel dan gedacht, zoals op deze foto's te zien is. Maar......het is gelukt, alles functioneert, klant dik tevreden!.Niet alleen uw auto is onze zorg!


 

Duurzaam werken!

Uw auto is onze zorg, dat weten onze klanten al langer dan vandaag. Dankzij onze modern ingerichte garage en geavanceerde teststraat kunnen we u als klant ontzorgen. Natuurlijk met een APK keuring, onderhoud en reparatie. Maar ook airco service, autoschade, banden en uitlijnen (3d uitlijnen) wat we ook voor grotere bedrijfswagens en kleine vrachtwagens verzorgen. Daarnaast hebben we ervaring met onderhoud en reparatie van campers. Maar wat heel belangrijk is: onderdelen worden door ons uitsluitend vervangen volgens de fabrieksvoorschriften van de fabrikant. Dit is namelijk een voorwaarde om de fabrieksgarantie te behouden. 

Duurzaamheid wordt steeds meer een begrip, overheden, consumenten en bedrijfsleven zijn inmiddels overtuigd van het nut van duurzaam werken. Het zal inmiddels voldoende bekend zijn, dat ATK-RTK een onderneming is die duurzaamheid heel belangrijk vindt. Waarom eigenlijk?

Uitgangspunt bij de start van duurzaam ondernemen was zes jaar terug de bouw van een duurzaam pand, dat inmiddels volledig CO2 neutraal is. We vinden dat we dit verplicht zijn aan toekomstige generaties en dus niet eindeloos Moedertje Aarde moeten uitputten of vervuilen.

Ook de mensen die na ons komen willen graag de vrijheid hebben om auto te rijden, te produceren, te genieten van al het moois wat de aarde ons te bieden heeft. 

10e kentekenserie

2019 wordt het jaar dat wij overgaan op alweer de 10e kentekenserie voor personenauto’s. Weet u nog precies hoe dat in zijn werk gaat? Even een reminder van uw eigen BCS garage ATK-RTK.

serieskenteken

kenteken261px

 

Verrassend:

Wist u dat….Wij een softwarepakket van Bosch gebruiken waarin de reparatievoorschriften van alle automerken staan? Zo kunnen wij uw auto conform de fabrieksvoorschriften onderhouden en behoudt u uw fabrieksgarantie!


apkzonderfratsen2


Afspraak maken?

tel: 038 3315940, WhatsApp nummer 06 86816651 

email: garage@ATK-RTK.nl 

of maak een afspraak via atk-rtk.nl


kopjeautootje

tootootjenummer3

www.ATK-RTK.nl, garage@ATK-RTK.nl, Ambachtsstraat 21, 8263 AJ Kampen, Tel 038-3315940