<<

ATK VERKOOP EN LEASE

Bij ATK Verkoop en Lease kunt u terecht voor nieuwe en gebruikte personen- en bedrijfswagens. Het bedrijf is niet merk gebonden en mag zichzelf dan ook onafhankelijk adviseur noemen.

Wie een nieuwe of gebruikte auto zoekt, of er juist één wil verkopen, zoekt een eerlijk bedrijf, dat betrouwbaar zaken doet. En dat is precies de manier waarop wij werken. U kunt een zoekopdracht verstrekken. Alle occasions worden eerst bij ATK RTK op de brug gezet voor een technische controle, daarbij mag u gewoon meekijken. Omdat het bedrijf lid is van de branchevereniging BOVAG, kunnen de occasions afgeleverd worden met BOVAG-Garantie.

Bij ATK Verkoop en Lease is het mogelijk om zowel zakelijk als privé gebruik te maken van Financial Lease. Financial Lease is geschikt voor nieuwe en gebruikte personen- en bedrijfswagens. Wij kijken samen met u naar de geschatte periode dat u de auto gaat gebruiken en daar wordt de Autofinanciering op afgestemd. Ook leent u nooit meer dan de waarde van uw auto, zodat u niet met een restschuld blijft zitten. U leent het aankoopbedrag (of een deel ervan) en dit betaalt u in vaste maandelijkse termijnen af. Zo koopt u zorgeloos een nieuwe auto met een verantwoorde Autofinanciering. 

ATK Verkoop en Lease is een officiële LeasePLan Direct Partner. Wij kunnen voor u offertes maken voor het operationeel leasen van vrijwel alle merken en types personen- en bestelauto’s. Voor u betekent dit leasen met het persoonlijke contact van uw autobedrijf ‘om de hoek’, en toch bij de grootste leasemaatschappij van Nederland! Wij bieden scherpe tarieven, aantrekkelijke voorwaarden, persoonlijke service en aandacht. Daarnaast worden de contracten ondergebracht bij een grote, betrouwbare leasemaatschappij. Uiteraard kunt u het onderhoud van uw leaseauto bij ATK-RTK laten doen.

Of kijk op atkverkoopenlease.nl

whatsapp-logo Ga naar Whatsapp

BesteGarage.nl

Ambachtsstraat 21
8263 AJ Kampen
Tel. 038-3315940
Email: garage@ATK-RTK.nl

bcs_logo bovag focwa mvo nederland

  Afspraak maken

aan- of afmelden nieuwsbrief