<<

autohopper-logo

Autohopper

Autoverhuur in Kampen voor een uiterst scherpe prijs en zonder onverwachte kosten, dat is de no-nonsense autoverhuur van Autohopper ATK Verkoop en Lease! Om de doelen van Autohopper te bereiken, werken wij vanuit een aantal kernwaarden. Transparantie vinden wij erg belangrijk. Wij noemen onszelf de no-nonsense autoverhuurder, omdat wij heldere voorwaarden stellen als u bij ons een auto huurt. De prijs die op de website staat, is ook echt de prijs die u voor de huurauto betaalt. Want waarom zouden we auto huren ingewikkeld maken? We doen immers onze uiterste best in de hoop dat u klant voor het leven wordt! Dat kan alleen als u ons vertrouwt en als u onze service en manier van auto verhuren waardeert.

Heeft u zakelijk een auto nodig? Klein zakelijk of groot zakelijk, Autohopper ATK Verkoop en Lease heeft voor u de gewenste mobiliteitsoplossing. Zo kunt u bij ons terecht voor een compacte auto, een ruime station of een bestelbus (ook meubelbak met laadlift). Voor werknemers, freelancers, tijdelijke werknemers of stagiairs is een huurauto of een shortlease auto ideaal voor korte of lange periodes. Onze auto’s zijn altijd jong en luxe uitgevoerd, zodat u representatief, veilig en bedrijfszeker op weg kunt. Een shortlease auto kan op korte termijn ingezet worden. Daarnaast kan de shortlease auto op een locatie naar wens afgeleverd worden en een looptijd hebben van één tot 18 maanden. Shortlease is de perfecte middenweg tussen daghuur en leasen. U profiteert wel van de financiële voordelen van langer huren, maar u hoeft niet lang vast te zitten aan de auto. Bij shortlease via Autohopper ATK Verkoop en lease kiest u bewust voor flexibiliteit en een scherpe prijs. U least namelijk per maand. Dat betekent dat u niet minstens twee jaar vooruit hoeft te kijken, maar dat u uw mobiliteitsbehoefte op elk moment aan kunt passen aan uw actuele wensen.

Dus heeft u voor een project van drie maanden een ruime station nodig? Dan least u die voor 3 maanden. En kunt u daarna weer prima uit de voeten met een compacte auto? Dan levert u die ruime station in voor een compacte auto. Gepaste mobiliteit op het juiste moment. Wij adviseren u ook graag over de fiscale voordelen van leasen, zoals de bijtelling. Zo hebben wij volledig elektrische auto’s in ons assortiment waarover je maar 4% bijtelling betaalt. Vertel ons wat u nodig heeft, dan komen wij met een oplossing!

whatsapp-logo Ga naar Whatsapp

BesteGarage.nl

Ambachtsstraat 21
8263 AJ Kampen
Tel. 038-3315940
Email: garage@ATK-RTK.nl

bcs_logo bovag focwa mvo nederland autohopper

  Afspraak maken

aan- of afmelden nieuwsbrief